Du har som kund hos Wiking Horsepower full ångerrätt i 14-dagars.

Du kan inom 14 dagar efter mottagandet av en vara välja att antingen byta den eller få pengarna tillbaka. Returrätten gäller heller inte på presentkort. Presentkort kan alltså inte bytas ut mot kontanter. När du skickar tillbaka en vara så är det viktigt att den är i samma skick som när du fick den. Den ska vara vikt på ett korrekt sätt i originalpåsen och samtliga etiketter ska vara kvar samt ligga synliga.

Vid utnyttjande av ångerrätten står konsumenten för fraktavgifterna. Vid reklamation står däremot Wiking Horsepower för fraktavgifterna.

Vid leverans av DHL, öppna paketet försiktigt så att etiketten inte förstörs. Skulle du då vilja skicka tillbaka din vara så använder du samma etikett och lämnar in paketet hos närmaste DHL-ombud.


ÅNGERRÄTT

Vi på Wiking Horsepower hoppas att du som kund alltid ska bli nöjd med det du beställer från oss, men om du av någon anledning skulle ångra dig har du alltid 14 dagars ångerrätt. Tiden som du har på dig att ångra ditt köp kallas ångerfrist. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tar emot dina varor.Vill du utöva ångerrätten måste du meddela oss detta genom att skicka ett mejl till: info@wikinghorsepower.com. I meddelandet ska det klart och tydligt framgå vilket köp det gäller och att du ångrar köpet.

På konsumentverkets hemsida finner du blanketter som du kan använda om du vill.
Väljer du däremot att inte ta emot leveransen eller hämta ut ditt paket räknas inte detta som ett utnyttjande av ångerrätten.
Återbetalning sker senast 14 dagar från den dag då vi mottar din vara.


REKLAMATIONER

Vid reklamation kontakta oss på info@wikinghorsepower.com. Vid reklamation måste kvitto/följesedel bifogas i mejlet.

Reklamation av en skadad eller felaktig vara gäller alltid upp till 3 år från inköpstillfället, under förutsättningen att varan var felaktig vid leveranstillfället. Du bör dock reklamera omgående efter det att felet upptäcks. De första 2 månader efter inköpstillfället anses alltid som skälig tid för anmälan. Kom bara ihåg att täckena måste vara rena och torra när dem skickas.

Godkänns reklamationen, förbehåller vi oss rätten att i första hand skicka en ny vara. Om detta inte är möjligt återbetalar vi köpesumman och de eventuella kringkostnader som reklamationen har medfört som till exempel fraktavgift. Återbetalningen sker inom 14 dagar efter det att vi har godkänt din reklamation.

Vid frågor kring reklamation, ångerrätt eller annan hjälp som berör köp eller beställning, kontakta oss på info@wikinghorsepower.com

För mer information om dina rättigheter som konsument, gå in på konsumentverkets hemsida.
Som konsument har du även rätt att få en tvist med ett företag prövad utanför domstol hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN), läs mer på arn.se.

ARN finns på postadress:
Allmänna reklamationsnämnden
Box 174 101 23 Stockholm.


Återbetalning

Beroende på hur du har betalat din order så återbetalar vi dina pengar på olika sätt. Om du betalat din order med kort återförs pengarna till samma konto som köpet gjordes ifrån. Från det att en återbetalning registrerats kan det ta upp till 14 dagar innan pengarna syns på ditt konto. Vid betalning via faktura så dras den returnerade varusumman av från din faktura automatiskt och en ny faktura skickas till dig. Du betalar sedan kvarvarande belopp via din nya faktura om du valt att behålla någon vara. Om du redan betalt din faktura så skickas ett återbetalningsmail till dig från Payson där uppgifter för återbetalning efterfrågas. Mailet skickas normalt 1-3 arbetsdagar efter att din retur hanterats av oss.

Viktigt! Som kund är du alltid ansvarig för att din faktura betalas enligt angivet förfallodatum även om du returnerar en eller flera varor. Samtliga återbetalningar hanteras av vår betalpartner Payson. Vid frågor som rör återbetalning ber vi dig att ta kontakt med Payson direkt: 08-470 94 00 eller via deras kontaktformulär.


Om en tvist uppstår

Om en tvist uppstår som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden (arn.se). Vi följer alltid deras rekommendationer!

E-handla säkert

Betala tryggt och säkert med Payson Checkout 2.0. Välj mellan kort- eller fakturabetalning. Du kan även välja att Swisha betalningen till: 123 484 92 12

Läs mer om våra köpvillkor

Leverans inom 10 – 14 arbetsdagar

Om varan du beställt finns i lager levereras din order inom 10 – 14 arbetsdagar.

Läs mer om våra leveranser

14 dagars ångerrätt

Som konsument har du alltid 14-dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan.

Läs mer om byten & returer

Fri frakt över 1 500 kr

Standard fraktavgift är 100 kr, men handlar du för över 1500 kr bjuder vi på frakten.

Läs mer om frakten

Besök vår Facebook
Följ oss på Instagram

KONTAKTA OSS

Kundservice är öppet vardagar mellan 10 – 17

Tel: 072-550 98 99
E-post: info@wikinghorsepower.com
Vi svarar på mejl inom 48 timmar

WIKINGHORSEPOWER.COM

Om oss
Samarbetspartners
Modeller

© Copyright - Wiking Horsepower | Foton bl.a. från Unsplash.com