ANNA MAXDOTTER

Mitt namn är Anna Maxdotter och jag är 43 år. Jag kommer från början från Ösmo på Södertörn men bor numera på västkusten. Jag är en funktionshindrad ryttare och hästar har alltid varit, och är en stor del av mitt liv då dom är min enda medicin.
Jag har under många år kämpat för att dom ska vara en del av friskvården – vilket dem är i dag.

Mina skador på kroppen är många, b.la. från en olycka där min rygg skadades, vilket ger mig avdomning från midjan och neråt då jag rider, samt armar och händer tappar kraft, jag har en whiplash skada samt att på min ena fot har båda fotknölarna varit av-vridna, stort sett krossade, mm.
På detta är jag även medecinallegiker mot dom mediciner jag skulle kunna ta för smärta och inflammation som jag har i nästan alla leder i kroppen som följd.
Därför är ridningen min bästa medicin!

Jag har sysslat med många discipliner genom åren & prövat på det mesta med häst – allt från dressyr, hoppning, WE, western barrel race, körning, frihetsdressyr mm. Samt även problemlösning med hästar, dvs hjälpa kommunikationen mellan häst och människan att fungera.

Mr B ~ Bentley R

Min frieserhingst är klapphingst & är min andra frieser importerad från Holland 2008 där han tävlades i dressyr. Han hade med sig dåliga erfarenheter i bagaget visa det sig som avslöjades ganska fort. Med bla explosiva flykt beteenden som blev farliga. Men i dag gör vi allt från ridning barbacka & bettlöst till dressyr, western eller lek löst i skogen. I framtiden hoppas jag att möjligheten med fler friesers kan bli möjlig då min Bentley i dag är 17 år & hoppas han inte blir den sista då rasen har så många härliga drag & även att vi kan tävla i olika kategorier.

Följ Anna på Instagram
Besök Annas hemsida
 

E-handla säkert

Betala tryggt och säkert med Payson Checkout 2.0. Välj mellan kort- eller fakturabetalning. Du kan även välja att Swisha betalningen till: 123 484 92 12

Läs mer om våra köpvillkor

Leverans inom 10 – 14 arbetsdagar

Om varan du beställt finns i lager levereras din order inom 10 – 14 arbetsdagar.

Läs mer om våra leveranser

14 dagars ångerrätt

Som konsument har du alltid 14-dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan.

Läs mer om byten & returer

Fri frakt över 1 500 kr

Standard fraktavgift är 100 kr, men handlar du för över 1500 kr bjuder vi på frakten.

Läs mer om frakten

Besök vår Facebook
Följ oss på Instagram

KONTAKTA OSS

Kundservice är öppet vardagar mellan 10 – 17

Tel: 072-550 98 99
E-post: info@wikinghorsepower.com
Vi svarar på mejl inom 48 timmar

WIKINGHORSEPOWER.COM

Om oss
Samarbetspartners
Modeller

© Copyright - Wiking Horsepower | Foton bl.a. från Unsplash.com