LINN ZTRELIN

HOPPRYTTARE


Mitt namn är Linn Ztrelin, tidigare känd som en av Sveriges största hästbloggare. Jag är 25 år gammal och har alltid haft ett stort intresse och hjärta för hästen som individ, inte tävlingsredskap. Något som gjort att jag alltid haft en speciell dragningskraft till de lite mer ”udda” hästarna, som ingen annan kanske skulle kollat åt. Detta har väl dock gjort att jag fått känna lika extra färg genom året. Under 2010 var jag bland annat med om en ridolycka, med min nyinköpta storhäst som var lite av en problemhäst. Olyckan gjorde att jag blev sängliggandes några månader, samt ett längre ”ridförbud”. Det kunde ha avskräckt vem som helst, men jag blev ännu mer motiverad och inspirerad till att bli en så bra och förstående hästmänniska som möjligt.

Varje dag strävar jag efter att lära mig mer om hästen som individ och levande varelse, och det är nog just av den anledningen som alla mina hästar kämpat tillsammans med mig. Jag har fått väldigt starka band med mina hästar, och tillsammans har vi krossat många fördomar, men också ”diagnoser”. Min nuvarande häst Axélls Oprah blev exempelvis utdömd 2017. Men tävlar i dag upp till 120 cm. Något som väldigt få någonsin trodde att vi skulle göra när jag köpte henne 2012 som nybliven femåring, med tävlingsresultat som kunde tolkas som plockepinn.

I dag har jag ett drömmål, och det är att starta 130 på Oprah. Om det sker återstår att se, men jag är hoppfull! Och sen planerar jag en förtidspension för hennes del, det är hon värd. Så mycket som hon gjort för mig.

E-handla säkert

Betala tryggt och säkert med Payson Checkout 2.0. Välj mellan kort- eller fakturabetalning. Du kan även välja att Swisha betalningen till: 123 484 92 12

Läs mer om våra köpvillkor

Leverans inom 10 – 14 arbetsdagar

Om varan du beställt finns i lager levereras din order inom 10 – 14 arbetsdagar.

Läs mer om våra leveranser

14 dagars ångerrätt

Som konsument har du alltid 14-dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan.

Läs mer om byten & returer

Fri frakt över 1 500 kr

Standard fraktavgift är 100 kr, men handlar du för över 1500 kr bjuder vi på frakten.

Läs mer om frakten

Besök vår Facebook
Följ oss på Instagram

KONTAKTA OSS

Kundservice är öppet vardagar mellan 10 – 17

Tel: 072-550 98 99
E-post: info@wikinghorsepower.com
Vi svarar på mejl inom 48 timmar

WIKINGHORSEPOWER.COM

Om oss
Samarbetspartners
Modeller

© Copyright - Wiking Horsepower | Foton bl.a. från Unsplash.com